0726-074.566  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
Livrare rapida oriunde in Romania
Plata in
siguranta
Drept la retur garantat in 14 zile
Suport si comenzi telefonice
  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Gargarita mica (gargaritamica.ro).

Site-ul Gargarita mica (gargaritamica.ro) este operat de societatea CLR Smart HR Business SRL, cu sediul in Aleea Izvorul Crisului nr.1, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/14459/2012.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Gargarita mica (gargaritamica.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Gargarita mica (gargaritamica.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Gargarita mica (gargaritamica.ro) si a tertilor cu care Gargarita mica (gargaritamica.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi exclusiv in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Gargarita mica (gargaritamica.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

CLR Smart HR Business SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 25701.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Gargarita mica (gargaritamica.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  .

  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  


  

Marturiile clientilor

 

Foarte frumos Tom!!! Ne distram de numa'! Multumesc pt proptitudinea cu care ati onorat comanda! Sarbatori fericite...

Andreea Miclau

Vezi mai multe marturii